Verhoog de waarde van uw huis in 5 stappen

Vooral wanneer u van plan bent om uw huis te verkopen is het belangrijk om uw huis er verzorgd en netjes uit te laten zien. Al met enkele kleine aanpassingen is het mogelijk om uw huis te verkopen in de best mogelijke staat. De meerwaarde verhogen en daarmee dus zorgen voor een snellere verkoop hoeft niet duur te zijn. Hieronder geven wij 5 tips!

1. Herstel kleine gebreken

Een koper zal vaak geen extra kosten willen maken. Dus hoe minder er kapot is of gerepareerd moet worden, des te beter. Daarnaast zal de koper bij een huis zonder dergelijke gebreken, eerder het idee hebben dat de woning helemaal in orde is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Kapotte lampjes
  • Putjes en deuken in muren
  • Verstopte leidingen
  • Lekkende kranen
  • Kapotte stopcontacten en schakelaars

2. Een likje verf doet wonderen

Ook verf zorgt voor een verzorgde uitstraling. De koper hoeft het zelf niet meer te doen en alles ziet er netjes uit, wat de indruk geeft dat het huis goed is onderhouden. Daarnaast kan een lichte kleur zorgen voor een groter ogende ruimte.

3. Gebruik alle ruimtes

Heeft u nog ruimtes die niet benut zijn? Die zolder of kamer vol met rommel zou nog best gebruikt kunnen worden als logeerkamer. Door iedere kamer en ruimte in te richten zorgt u dat die ruimte ook meetelt bij de verkoop.

4. Vergeet uw tuin en terras niet!

Uiteraard ziet gemaaid gras er veel verzorgder uit. Daarnaast doen wat bloemen of groene plantjes wonderen voor uw tuin of terras. Door uw tuin te verzorgen zorgt u dat u uw huis nog aantrekkelijker maakt.

5. Last but not least: zorg zeker voor een mooie vloer!!

Met een nieuwe vloer ziet uw woning er meteen ook nieuw uit. Een vloer is het meest voor de hand liggende element. Zo kunt u met een houten vloer zorgen voor een stijlvolle sfeer en aangename sfeer. Liever niet veel uitgeven? Laminaat werkt ook prima en is veel goedkoper. Een kleine investering kan zorgen voor een hogere opbrengst.

Inno parket heeft een ruim aanbod van parket, laminaat, vinyl en vloertegels. Bekijk onze showroom en laat u begeleiden door onze deskundige experts voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Wilrijkstraat 24 2140 Borgerhout
03 808 27 72
info@innoparket.be

Tips & weetjes

Blog

Innoparket