Leggen van vloer en wandtegels

Onze ervaren leggers zorgen voor een perfecte vloer of wand! Als u de tegels kiest, doen wij de rest!

Innoparket is gespecialiseerd in het leggen van vloer- en wandtegels. Parket leggen vraagt om deskundigheid, bovendien is er ook zoveel keus. Denk bijvoorbeeld aan het soort hout, de dikte van het hout en het legpatroon zoals laminaat en visgraat. Wij werken heel professioneel, wat erg belangrijk is bij het leggen van parket omdat het een investering is voor een lange termijn.

Vloer Leggen

Een nieuwe vloer of het opknappen van de huidige kan de ruimte een volledig nieuwe uitstraling geven. U kunt kiezen voor laminaat, tegels of hout. Met de juiste tips is het heel makkelijk.

Kies als eerst de juiste vloer. Het legpatroon is vooral belangrijk en welke ruimte je gaat leggen. Bepaal daarna het legplan en schets hoe je de vloer gaat leggen. Bereken daarna de oppervlakte. De keuze van de juiste lijm is van groot belang voor een lange levensduur. Verzamel het gereedschap en bereid de ondergrond voor. De voorbereiding is belangrijk bij het leggen. Begin met leggen en zorg dat overal voldoende lijm is voor een goede hechting.

Houten Vloer Leggen

Zelf houten vloer leggen vraagt om de juiste voorbereiding. Op een houten ondergrond kan je de planken rechtstreeks nagelen of verlijmen.

Acclimatiseer de planken minstens 2 weken voor het leggen. Bereid de basisvloer voor en zorg dat de ondergrond egaal en droog is. Plaats de eerste rij en vervolgens de volgende rijen. Werk de vloer als laatst af met lak, olie of vernis.

Vinyl Vloer Leggen

De ondergrond is zeer belangrijk bij het leggen van vinyl, want oneffenheden zullen snel zichtbaar zijn. De rol vinyl moet je op zo’n manier uitrollen zodat het overtollige vinyl tegen de wanden naar omhoog komt. De plaatsing van vinyl gebeurd anders. U moet in het midden beginnen en naar de hoeken toe werken. Leg de tegels eerst zonder te lijmen en als ze juist liggen, kunt u ze beginnen vasthechten.

Vloer Leggen Prijs

De prijs voor het leggen van vloer kunnen veranderen. Verschillende factoren spelen hierbij een rol. De keuze van type tegel kan het duurder of goedkoper maken. Bij het plaatsen van vloerverwarming kost het ook duurder. U kunt er namelijk voor kiezen om tegelplinten te laten leggen en u kunt ook eenvoudig geld besparen door het zelf te leggen.

Wandtegels Leggen

Wanneer de wand van de vloer tot aan het plafond betegeld moet worden, begin dan bij de vloer met een rij hele tegels. Als de tegels tot een bepaalde hoogte moeten, begin dan op deze hoogte. Breng nu de tegellijm in gedeelten op het muuroppervlak aan en kam het met de lijmkam door. Schijf vervolgens de tegels in het lijmbed en druk ze tegelijkertijd aan. Strijk daarna het voegmateriaal met een rubberen trekker diagonaal over het tegeloppervlak in de voegen. Laat het drogen en maak als laatst het gevoegde tegeloppervlak eerst schoon met een vochtige spons en poets daarna met een droge doek.

Combinatie van deskundig personeel en ervaring : Innoparket

Innoparket voert alles zeer professioneel uit. Met ons deskundig personeel zorgen we voor een esthetische uitstraling. Door ons sectorale ervaring werken we zeer nauwkeurig. Bij ons staat u garant voor expertise en professionaliteit.

ik wil een offerte

wat we doen?

Onze aanbiedingen

Laat ook uw vloer leggen door onze vloerleggers en geniet van een vloer waar u een leven lang plezier van heeft!

Toon al
onze diensten
Innoparket

Innoparket

OfferteaanvraagLaat uw gegevens achter voor een gratis offerte binnen 48 uur.

Met een offerte weet u waar u aan toe bent.

Ja! Ik wil een offerte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en lees over tips & weetjes, onze producten, de nieuwste aanbiedingen en ontwikkelingen.

Innoparket