Parket Onderhouden

Goed verzorgen verlengt de levensduur van uw parket. Toch last van slijtage of beschadiging? Geen zorgen Inno parket zorgt dat uw parket er weer zo goed als nieuw uitziet.

Onderhoud voor parket is nodig. Zo houdt u uw parket nieuw en blijft het zijn uitstraling behouden. De levensduur wordt ook verlengd. Het onderhouden en reinigen van uw parket is natuurlijk afhankelijk van de verschillende soorten afwerking. Parket moet men minstens 1 keer per jaar onderhouden.

Hoe Parket Onderhouden ?

Parket moet regelmatig gekuist worden, zoals alle andere vloeren. Dit kan gewoon met water en zeep, maar er bestaan verschillende reinigingsvoorschriften. Om het prachtige uitzicht van uw vloer te bewaren is onderhoud noodzakelijk. Maar onderhoud wordt 1 of 2 keer per jaar aangeraden. Voor verniste parket gebruikt met een speciale polish, voor geolied parket een soort conditioner en voor hardwax gebruikt met een vloeibare onderhoudswas. Net zoals het leggen van parket moet dit ook op een professionele manier gebeuren.

Geoliede Parket Onderhouden

Geolied parket mag nooit enkel met water gedweild worden, anders neem je de beschermende olie weg. Een voedend product moet dus toegevoegd worden aan het dweilwater. Door het gebruik van olieachtige zeep ga je een matte beschermende laag creëren. Die laag zorgt ervoor dat er vuil en gemorste vloeistoffen er geen vat op hebben. Bovendien wordt de vloer op die manier minder kwetsbaar.

Andere producten

Voor hardwax en verniste parket moeten we natuurlijk andere producten gebruiken. Zorg ervoor dat de vloer voor de behandeling altijd stofvrij is. Voor het onderhoud van hardwax parket kunt u met een zachte doek een dunne laag onderhoudswas aanbrengen. Gebruik voor verniste parket een watergedragen polish die uw vloer een extra laag bescherming geeft tegen slijtage en vocht.

Voeg elegantie toe aan uw leefomgeving met Innoparket !

Innoparket biedt verschillende oplossingen aan bij het oplossen van problemen. Met zijn huisstijl en professionaliteit staat u garant voor een perfect gelegde parket. Dankzij ons manier van leggen krijgen alle soorten parket zoals laminaat,.. een esthetische uitstraling.
ik wil een offerte

wat we doen?

Onze aanbiedingen

Laat ook uw vloer leggen door onze vloerleggers en geniet van een vloer waar u een leven lang plezier van heeft!

Toon al
onze diensten
Innoparket

Innoparket

OfferteaanvraagLaat uw gegevens achter voor een gratis offerte binnen 48 uur.

Met een offerte weet u waar u aan toe bent.

Ja! Ik wil een offerte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en lees over tips & weetjes, onze producten, de nieuwste aanbiedingen en ontwikkelingen.

Innoparket