Vinyl Kopen

Vinyl heeft vele voordelen. Er is ongelovelijk veel keus, het is makkelijk te onderhouden en voelt niet koud aan. U kunt bij ons vinyl kopen of het ook door ons laten leggen.

Vinyl Vloeren

Vinyl gaat lang mee en is vrij goedkoop. Bovendien is vinyl ook erg onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken kan gewoon met een natte dweil!

Hoe vinyl vloeren leggen ? 

Voor het leggen van vinyl vloeren moeten we eerst en vooral de ondergrond voorbereiden. De ondervloer moet vlak, droog en proper zijn, want oneffenheden zullen snel zichtbaar zijn in het vinyl.

Het eerste wat u doet is het vinyl uitrollen zodat het overtollige vinyl tegen de wanden omhoog komt.

De plaatsing op zich is eigenlijk niet zo moeilijk. Het enige wat u moet kunnen is een tapijtsnijder vlot kunnen gebruiken.

Pas wel op dat u aan het begin niet teveel wegsnijd. Het is daarom beter om het eerst 5 cm langs de muren af te snijden, dan het gelijk goed te willen doen.

Nadat u er zeker van bent, dat het vinyl goed is geplaats kunt u vervolgens diagonaal snijden in de hoeken zodat het perfect past en deurposten en verwarmingsbuizen voorzien van uitsneden en het vervolgens verder afwerken.

Vinyl Prijs

De prijzen van vinyl kunnen natuurlijk varieerden wegens diverse factoren, net zoals alle andere vloeren. De keuze in materiaal is hier een voorbeeld van. Vinyl vloeren zijn relatief goedkoop met prijzen die variëren tussen de 15 euro per m² en 60 euro per m².

Parket, Laminaat en Vinyl : Alles Over Vloeren bij Innoparket

Innoparket heeft een groot assortiment aan materialen voor allerlei vloeren. U bepaald en kiest de vloer die past bij het karakter en interieur van uw huis.

Wij hebben altijd de beste prijzen en bieden u de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de levering gebeurt op tijd bij ons. Daarom kiest u voor kwaliteit en professionaliteit, als u kiest voor Innoparket!

ik wil een offerte

wat we doen?

Onze aanbiedingen

Laat ook uw vloer leggen door onze vloerleggers en geniet van een vloer waar u een leven lang plezier van heeft!

Toon al
onze diensten
Innoparket

Innoparket

OfferteaanvraagLaat uw gegevens achter voor een gratis offerte binnen 48 uur.

Met een offerte weet u waar u aan toe bent.

Ja! Ik wil een offerte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en lees over tips & weetjes, onze producten, de nieuwste aanbiedingen en ontwikkelingen.

Innoparket