Parket Schuren

Parket beschadigd? Geen probleem, laat het ons repareren! Onderhoud of reparatie van parket wordt gedaan door het parket opnieuw te schuren voor een gladde en egale oppervlakte. Na het schuren kan het parket weer behandeld en afgewerkt worden met olie, vernis of hardwax.

Hoe Parket Schuren ?

Vooral na jarenlang, dagelijks gebruik van parketvloeren, kan het zijn dat er scheurtjes of putjes ontstaan met de tijd. Wij raden u aan om een deskundige in te stellen die uw vloer met een parketschuurmachine weer glad kan schuren en opnieuw bewerken. Hieronder leggen wij u graag uit wat het effect is van de verschillende behandeling.

Parket Schuren en Oliën

Het grote voordeel van olie is dat het doordringt in de houtnerf en zorgt voor bescherming.

Parket Schuren en Vernissen

Vernis zorgt voor een duurzame bescherming en is perfect bij intensief gebruik.

Parket Schuren en Hardwax

Een voordeel van hardwax is dat het de vloer goed beschermd tegen vocht. Kleine krassen en slijtage sporen zijn makkelijk bij te werken.

Parket Schuren Prijs

Parket schuren wordt gedaan met speciale schuurmachines die geschikt zijn voor het materiaal van uw parket en het legpatroon. De prijzen kunnen variëren door de afmetingen van de vloer en de gekozen behandeling. Vraag ons gerust om een gratis offerte, voor een nauwkeurige prijsindicatie.

Parket Schuren en Behandelen

Parket schuren en behandelen gaan meestal samen. Het parket wordt altijd eerst geschuurd om het beschermlaag te verwijderen en daarna behandeld. Er zijn verschillende materiaal voor de behandeling. De behandeling worden aangebracht om het parket een nieuwe beschermlaag te geven.

Parket Leggen, Onderhouden, Schuren en Kopen

Laat uw parket leggen, onderhouden en schuren door onze vakmannen. Wij staan garant voor een feilloze afwerking. Mocht u er toch voor kiezen om het zelf te doen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt bij ons uw parket of laminaat kopen en het zelf leggen. Bekijk onze projecten voor inspiratie.

ik wil een offerte

wat we doen?

Onze aanbiedingen

Laat ook uw vloer leggen door onze vloerleggers en geniet van een vloer waar u een leven lang plezier van heeft!

Toon al
onze diensten
Innoparket

Innoparket

OfferteaanvraagLaat uw gegevens achter voor een gratis offerte binnen 48 uur.

Met een offerte weet u waar u aan toe bent.

Ja! Ik wil een offerte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en lees over tips & weetjes, onze producten, de nieuwste aanbiedingen en ontwikkelingen.

Innoparket