Laminaat leggen

Laat uw vloer leggen door onze ervaren vloerleggers en geniet van een perfecte gelegde vloer!

Laminaat bestaat uit kunststof en is daarom goedkoper dan parket. Voor een perfect gelegde vloer kunt u uw vloer laten leggen door een expert. Liever zelf doen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Het enige wat u nodig heeft is een goede voorbereiding en een juiste stappenplan.

Hoe Laminaat Leggen ?

Meet het oppervlak op van de vloer waar u laminaat gaat leggen. Net zoals bij parket moet ook laminaat acclimatiseren. U kunt laminaat het beste eerst 48 uur laten acclimatiseren.

Start met de ondervloer en zorg dat er geen oneffenheden zijn. Begin in de hoek en leg de eerste rij. Plaats vervolgens de volgende rijen en snij lastige hoekjes op maat. Als uw laminaat vloer gelegd is, kunt u de vloer verder afwerken door de plinten te leggen.

Laminaat Leggen Prijs

De kosten voor het leggen van laminaat kunnen variëren. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen.

Er zijn diverse laminaten die allen een andere kwaliteit hebben. Daarnaast kan het zijn dat u een nieuwe ondervloer nodig heeft, dit kan de uiteindelijke kosten verhogen. Uiteraard is zelf laminaat leggen goedkoper dan wanneer u het professioneel laat leggen door een externe.

Ondervloer Laminaat Leggen

Een ondervloer zorgt voor een egale basis van uw vloer. Er zijn verschillende ondervloeren beschikbaar. Sommige ondervloeren zorgen voor extra isolatie. Andere ondervloeren zijn bijvoorbeeld weer geschikt voor vloerverwarming.

Op wat letten we tijdens het leggen van laminaat ?

Bij het leggen van laminaat zijn er enkele belangrijke aandachtspunten. Zo is het van groot belang dat u laminaat eerst laat acclimatiseren alvorens u begint met plaatsen. Let er ook op dat laminaat diverse kwaliteitscategorieën heeft, zorg dus dat u de juiste kiest en niet alleen selecteert op basis van prijs. Tot slot is een egale ondergoed een must, voor mooie, vlakke vloeren

ik wil een offerte

wat we doen?

Onze aanbiedingen

Laat ook uw vloer leggen door onze vloerleggers en geniet van een vloer waar u een leven lang plezier van heeft!

Toon al
onze diensten
Innoparket

Innoparket

OfferteaanvraagLaat uw gegevens achter voor een gratis offerte binnen 48 uur.

Met een offerte weet u waar u aan toe bent.

Ja! Ik wil een offerte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en lees over tips & weetjes, onze producten, de nieuwste aanbiedingen en ontwikkelingen.

Innoparket