Uw huis stijlen bij een drukke levensstijl

Bij het ontwerpen van uw huis zijn er veel belangrijke factoren om rekening mee te houden: esthetiek, comfort en gebruiksvriendelijkheid, om er maar een paar te noemen! Maar voor degenen die een druk leven hebben, is het praktische aspect van vitaal belang om zo productief mogelijk te zijn met een beperkt tijdsbestek. Hier zijn onze tips voor het stijlen van uw huis dat past bij een drukke levensstijl.

 

Vind een vloer die voor u werkt

Het schoonmaken van ons huis is één van de laatste taken die we willen doen als we de balans opmaken van een drukke levensstijl. Daarom is het zo belangrijk om een vloer te kiezen die gemakkelijk te onderhouden is. Hiervoor raden wij u Luxe Vinyl Tegels aan. Deze tegels zijn bestand tegen krassen en vlekken en zijn daarom perfect voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

 

Het is uitzonderlijk eenvoudig om een LVT te reinigen, een snelle veegbeurt met een dweil en bezem is voldoende! Bovendien zijn onze Luxe Vinyl Tegels waterdicht, waardoor ze een briljante keuze zijn voor gebruik in elke kamer van het huis, inclusief de badkamer en de keuken, waardoor u een samenhangende stijl kunt creëren in uw hele huis.

 

Creëer open ruimtes

Een uitstekende optie voor mensen die een drukke levensstijl hebben is het creëren van open ruimtes. Het samenvoegen van meerdere kamers in één ruimte zorgt ervoor dat u zich gemakkelijk door uw huis kunt bewegen en creëert tevens een toegankelijke en gastvrije omgeving (die perfect is voor het vermaken van de gasten!). Om dit ontwerp te bereiken, gebruikt u overal dezelfde vloerbedekking om een naadloze stroom te creëren. Een keramisch visgraat vloer zou hiervoor ideaal zijn, omdat het een stijl is die elke kamer waarin het gelegd wordt, verlengt.

 

Bespaar tijd met opslag

Hoewel het misschien contraproductief lijkt, zal het opruimen u op den duur tijd besparen! Om tegemoet te komen aan uw drukke levensstijl, moet u ervoor zorgen dat alles in uw huis een eigen plaats heeft zodat u weet u waar u dingen kunt vinden als u zich haast. Het stelt u ook in staat om snel en efficiënt op te ruimen. Het laatste wat u wilt als u haast heeft, is struikelen over rommel of spullen die overal zijn achtergelaten. Een efficiënt opslagsysteem is daarom een groot voordeel.

 

Profiteer van het minimalisme

Sommigen houden van minimalisme terwijl anderen er niets bij voelen. Voor sommigen is het de belichaming van 'zen' en kalmte, maar voor anderen vertegenwoordigt het een geheel onpersoonlijke stijl die niet het individu of hun smaak vertegenwoordigt. Echter, als het goed gedaan wordt, kan een huis ontworpen in een minimalistische stijl een perfect huis worden voor mensen met een drukke agenda.

 

Het is belangrijk om te voorkomen dat uw ruimte overvol raakt. Probeer prioriteit te geven aan uw favoriete items en aan de items die essentieel zijn voor een huis. Maak uw inrichting ook niet te ingewikkeld en zorg ervoor dat u eenvoudige stukken kiest die een aanvulling vormen op uw totaalontwerp. Een eenvoudige manier om uw bezittingen terug te strippen is door alle gebroken of onbruikbare voorwerpen weg te gooien. Vergeet niet te controleren of uw spullen kunnen worden gerecycled of, als ze nog in goede staat zijn, overweeg dan een donatie te doen aan een liefdadigheidswinkel.

 

Tips & weetjes

Blog

Innoparket